Öltsd Magadra a Harley®-külsőt

Öltsd Magadra a Harley®-külsőt

1912 ÓTA KÉSZÍTÜNK FELSZERELÉSEKET ÉS MOTOROS RUHÁZATOT MOTOROSOK SZÁMÁRA. MI TUDJUK, MI MŰKÖDIK ÉS MI NEM. AZ ÚTON ÉS EGY TRIKÓN. OLYAN MINŐSÉGET KÉSZÍTÜNK, AMI EGY SIMA BŐRDZSEKIT A CSALÁDI ÖRÖKSÉG LEGVÁGYOTTABB DARABJÁVÁ VARÁZSOL. A FUNKCIONÁLIS DARABOKTÓL KEZDVE, MINT AMILYENEK AZ ESŐKABÁTOK VAGY A BUKÓK, A MOTORSZERELŐ MUNKÁSINGÉN KERESZTÜL A MODERN MOTOROSDZSEKIKIG, VALAMINT A FELSZERELÉSEKIG BÁRMIT MEGTALÁLSZ VÁLASZTÉKUNKBAN, AMELYEKET AKKOR IS HORDHATSZ, HA ÉPPEN NEM A HARLEY-DDAL UTAZOL. MINDÖSSZE A HARLEY-DAVIDSON® MÁRKAKERESKEDŐDHÖZ KELL HOGY BETÉRJ. UGORJ BE HOZZÁNK ÉS ÉREZD A BŐR ILLATÁT! NÉZD MEG, HOGY MI AZ, AMIBEN LEGINKÁBB ÖNMAGAD VAGY!

FXRG® COLLECTION

HA A MOTOROZÁS KITŰNŐ MINŐSÉGŰ MOTOROS RUHÁZATÉRT KIÁLT, SZÁMODRA AZ FXGR® A MEGFELELŐ VÁLASZTÁS. 115 ÉVES MOTOROS TAPASZTALATUNK SORÁN TALÁLKOZTUNK MÁR OLYAN DIZÁJNOKKAL, AMELYEK KIÁLLTÁK AZ IDŐ PRÓBÁJÁT, ÉS A KEZÜNKBEN VAN A LEGMODERNEBB TECHNOLÓGIA, AMELLYEL ELÉRJÜK, HOGY MARADÉKTALANUL MEGBÍZHASS EBBEN A TERMÉKCSALÁDBAN. ÚGY KÉSZÍTETTÜK, HOGY MINÉL TOVÁBB ÉS BÁRMILYEN KÖRÜLMÉNYEK ELLENÉRE JÓL ÉREZD MAGAD A MOTORON ÉS AZON KÍVÜL IS. ANNYIRA VAGY PROFI MOTOROS, AMENNYIRE A RUHÁD IS AZ. VÁLASZD KI A MEGFELELŐT!

View Brochure

GENUINE MOTORCLOTHES® COLLECTION

EZEK A LEGENDÁS HARLEY-DAVIDSON® MOTOROS RUHÁK ÉS FELSZERELÉSEK. KLASSZIKUS, MERÉSZ ÉS ERŐS. MOTOROS DZSEKIK A LEGSTRAPABÍRÓBB ANYAGOKBÓL, HOGY BÁRMIN ÁTMOROTOZHASS. ELLENÁLLÓ ANYAG. BÁRMI, AMIRE SZÜKSÉGED VAN A BUKÓKTÓL AZ ESŐKABÁTON ÁT A PÓLÓKIG ÉS SAPKÁKIG, ÉS RENGETEG FEKETE ÉS NARANCSSÁRGA, HOGY MEG TUDD MUTATNI A VALÓDI ÉNEDET A VILÁGNAK. A BÜSZKESÉG GYÖKEREI MÉLYRE NYÚLNAK.

VIEW BROCHURE

1903 COLLECTION

A 1903-AS KOLLEKCIÓ A KÉT KERÉK IRÁNTI SZENVEDÉLYÜNKBŐL ERED, AMELYBŐL 115 ÉVE TÁPLÁLKOZUNK. RETRÓ INSPIRÁLTA HARLEY-DAVIDSON GRAFIKÁK, AMELYEK TÖRTÉNETÜNKET ELEVENÍTIK FEL. KÉZZEL VARROTT DEKORÁCIÓK. KIVÁLÓ MINŐSÉGŰ ANYAGOK. A HAGYOMÁNY A GYÖKEREINKIG NYÚLIK VISSZA, ÁM A FUNKCIÓ ÉS EGYEDI STÍLUSUNK AZ, AMI VÁLTOZATLAN. VALÓDI EREDETI DARABOK, AMELYEKET VALÓDI EREDETI MOTOROSOKNAK TERVEZTÜNK.

VIEW BROCHURE

GARAGE COLLECTION

A GARAGE COLLECTION A LEGEGYSZERŰBB KOLLEKCIÓNK. LECSUPASZÍTOTT, ROBOSZTUS ÉS NYERS. OLYAN, AMILYENNEK EGY MUNKARUHÁNAK LENNIE KELL. ÉS OLYAN MUNKÁRÓL BESZÉLÜNK, AMELYET OLYAN EMBEREK VÉGEZNEK, AKIKNEK CSAVARKULCS VAN A KEZÜKBEN. ÉS A BŐRDZSEKIKTŐL ÉS CSIZMÁKTÓL KEZDVE A PULÓVEREKIG ÉS A BASEBALL-SAPKÁKIG BÁRMIBŐL VÁLASZTHATSZ.

VIEW BROCHURE

H-D® MOTO COLLECTION

A H-D® MOTO COLLECTION MEGALKOTÁSÁVAL A MOTORNAK EGY MODERN FRÖCCSÖT ADTUNK. A DEKORÁCIÓK SZÖVEVÉNYESEK. A VONALAK LETISZTULTAK. TERVEZÉSKOR A MOZGÉKONYSÁG ÉS A MOTOROZÁS KÉNYELME LEBEGETT A SZEMÜNK ELŐTT, ILLETVE HOGY DÖGÖSEN NÉZZEN KI AZ ÚTON. SZABÁSUKNÁL AZ ELEGÁNS VONALVEZETÉSRE ÖSSZPONTOSÍTOTTUNK, ÉS HOGY NE LEGYEN MINDENFÉLE SZÖVET RAJTAD, AMELY CSAPKOD A SZÉLBEN. EZEK AZ ÚJ KLASSZIKUSOK AZOK SZÁMÁRA, AKIK NYITOTTAK AZ ÚJRA.

VIEW BROCHURE

Szükséges
Szükséges
Szükséges
Szükséges
Ezt a webhelyet reCAPTCHA és a Google Privacy Policy és Terms of Service védi.